Het Creately Visuele Platform

Creately combineert de eenvoud van een whiteboard met de kracht van een database om teams efficiënter te laten werken en innovatie te stimuleren.

Het Creately Visuele Platform

Het begint allemaal met hoe we naar data kijken

Terwijl anderen data zien als onderdeel van hun eigen apps of als onderdeel van een spreadsheet of een tabel, beschouwt Creately data als ‘items’.

Je kunt items visueel beheren, verplaatsen, groeperen, ermee spelen zoals je wilt.

Stap 1. Bevrijd je data uit tabellen

Visuals die verder gaan dan het visuele

Items op een werkruimte zijn zoveel meer dan mooie plaatjes, ze zijn data-gekoppeld en context-bewust. Voeg data, notities, taken, workflow statussen en meer toe.

Het vrije-vorm canvas stelt je in staat ALLES toe te voegen en deze superkrachten te krijgen. Zo kun je de meest flexibele workflows modelleren die zinvol zijn voor je context.

Stap 2. Koppel data en notities aan visuele items

Alles is altijd 'gesynchroniseerd'

Op Creately kun je hetzelfde item laten zien als een sticky note, een processtap, een stokfiguur of een taart! (als je denkt dat dat werkt).

Toon het hoe je wilt op basis van de context en elke verandering die je aanbrengt wordt gesynchroniseerd over alle plekken waar het gebruikt en gekoppeld wordt.

Stap 3. Geef data kracht aan weergaven met meerdere perspectieven

Logische data-integratie

Op een Creately Canvas kun je items van meerdere platforms inbrengen die normaliter niet met elkaar in verband staan. Rangschik, groepeer en verplaats ze om aangepaste workflows te maken. In tegenstelling tot de ‘alles of niets’ soort data import, kun je met Creately slepen wat je wilt naar de gewenste plek.

Breid je kernplatforms uit door extra meta-data, notities en informatie toe te voegen die het gastplatform je niet toestaat.

Data van de bron wordt terug gesynchroniseerd, data die op Creately worden toegevoegd blijven binnen Creately en worden gesynchroniseerd naar alle contexten.

Stap 4. Je werk-apps aanvullen en uitbreiden

Taken en workflows staan centraal

Voeg taken toe aan ALLES door een ‘taakrol’ toe te voegen. Voeg meerdere taakrollen toe, bouw een workflow met meerdere leden en wijs duidelijke verantwoordelijkheden toe.

De ‘Mijn Taken’ weergave geeft je een centraal commandocentrum om je werkweek te organiseren.

Stap 5. Voltooi taken met Mijn Taken en workflows

De 6 kernbouwstenen

Met Creately's kernmogelijkheden kun je krachtige maar intuïtieve apps bouwen om elke soort workflow of teamuitdaging op te lossen.

Visuele werkruimten

Aangepaste databases

Taakbeheer

Samenwerking met meerdere spelers

Wiki en notities

Modelleren & Diagrammen