Platform Visual Creately

Creately menggabungkan kemudahan papan putih dengan kuasa pangkalan data untuk membantu pasukan anda bekerja secara efisien serta memacu inovasi.

Platform Visual Creately

Semuanya bermula dengan cara kita melihat data

Creately menganggap data sebagai ‘item’ di saat orang lain melihatnya sebagai sebahagian daripada aplikasi mereka sendiri atau sebahagian daripada jadual.

Item boleh diurus secara visual, dialih, dikumpul, dimain dengan cara yang anda gemari.

Langkah 1. Kosongkan data anda daripada jadual

Visual yang melangkaui visual

Item di ruangan kerja adalah lebih daripada imej yang cantik, ia memautkan data dan peka terhadap konteks. Tambahkan data, nota, tugasan, status aliran kerja dan banyak lagi.

Kanvas dengan bentuk bebas membolehkan anda menambah SEBARANG PERKARA dan mendapatkan kuasa yang menakjubkan ini. Ia turut membolehkan anda memodelkan aliran kerja yang paling fleksibel dan logik untuk konteks anda.

Langkah 2. Pautkan data dan nota kepada item visual.

Semuanya sentiasa 'diselarikan'

Di Creately, anda boleh menunjukkan item yang sama seperti nota pelekat, langkah proses, gambar batang atau kek! (jika anda fikir ia akan berfungsi).

Tunjukkan bagaimana anda menginginkannya berdasarkan konteks dan sebarang perubahan yang anda lakukan akan diselarikan dengan semua ruangan yang berkaitan.

Langkah 3. Berikan kuasa data kepada pandangan berbilang perspektif

Integrasi data yang logik

Di kanvas Creately, anda boleh memasukkan item daripada pelbagai platform yang biasanya tidak berkaitan. Susun, kumpul dan gerakkan mereka untuk mencipta aliran kerja tersuai. Berbeza dengan jenis import data ‘semuanya atau kosong’, Creately membenarkan anda melakukan tindakan seret-lepas kepada perkara yang anda ingin gerakkan.

Sambungkan platform teras anda dengan menambahkan meta-data, nota dan maklumat tambahan yang tidak dibenarkan oleh hos platform.

Data daripada sumber yang diselarikan semula, data yang ditambah pada Creately akan kekal dalam Creately dan diselarikan ke semua konteks.

Langkah 4. Tambah dan sambungkan ke aplikasi tugasan anda

Tugasan dan aliran kerja di teras

Tambahkan tugasan pada SEBARANG PERKARA dengan menambahkan ‘peranan tugas’. Tambahkan pada pelbagai peranan tugas, bina aliran kerja dengan pelbagai ahli dan berikan tanggungjawab yang jelas.

Paparan ‘Tugas Saya’ memberi anda arahan berpusat untuk mengatur minggu kerja anda.

Langkah 5. Selesaikan sesuatu dengan Tugasan Saya dan aliran kerja

6 blok binaan teras

Dengan keupayaan teras Creately, anda boleh membina aplikasi yang hebat serta intuitif untuk menyelesaikan sebarang jenis aliran kerja atau apa-apa cabaran pasukan.

Ruang Kerja Visual

Pangkalan Data Tersuai

Pengurusan Tugas

Kerjasama pelbagai pemain

Wiki & Nota

Permodelan & Gambar rajah